Με τον Επίτροπο Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Günther Oettinger, συναντήθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Με τον Επίτροπο Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Günther Oettinger, συναντήθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν, όχι μόνο τα θέματα ενεργειακής πολιτικής, αλλά γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να βοηθήσει τις αναγκαίες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ώστε να συμβάλει στην ανάσχεση της ύφεσης και στην επίτευξη, το ταχύτερο δυνατόν, θετικών ρυθμών ανάπτυξης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συζήτησε με τον Günther Oettinger μία σειρά θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ώστε να προωθηθούν με πολύ μεγάλη ταχύτητα προγράμματα ιδιωτικοποιήσεων, επενδύσεων, κοκ.
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr