www.energia.gr
Το Ελληνικό Portal για την Ενέργεια και το Περιβάλλον

Καλώς ήλθατε στο www.energia.gr ! Την παλαιότερη και πληρέστερη Ελληνική δικτυακή πύλη για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος. Η πύλη, που ξεκίνησε την λειτουργία της ως το πρώτο αποκλειστικό ενεργειακό site το 2001, λόγω του αντικειμένου της, ευρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη, επέκταση και αναδιάταξη του πληροφοριακού της υλικού. Στόχος της πύλης είναι η προσφορά στον Έλληνα και ξένο χρήστη της πιο ενήμερης και έγκυρης πληροφόρησης πάνω σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος για την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Το www.energia.gr περιέχει δύο βασικού τύπου κατηγορίες πληροφοριών ανάλογα με την συχνότητα ενημέρωσης των. Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες οι οποίες ενημερώνονται σε καθημερινή ή πολύ τακτική βάση. π.χ. Ελληνική και διεθνής επικαιρότητα, άρθρα, απόψεις, σχόλια, τιμές ενεργειακών πρώτων υλών και προϊόντων, νέα εταιρειών, ανακοινώσεις κλπ. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει άρθρα -αναλύσεις, απόψεις, ενεργειακή μονογραφία, το δίκαιο της ενέργειας και στοιχεία τα οποία ενημερώνονται σε περιοδική βάση. π.χ. στοιχεία Φορέων και Εταιρειών, πρόσωπα, βιβλιοπαρουσιάσεις.

Το www.energia.gr δίδει επίσης την δυνατότητα στον χρήστη του να έχει άμεση πρόσβαση στους δικτυακούς χώρους των μεγάλων Ελληνικών και Διεθνών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό χώρο.

Διαφημιστείτε στο www.energia.gr

To www.energia.gr προσφέρει πολύ ανταγωνιστικούς όρους για την διαφήμιση εταιρειών και οργανισμών μέσα από τις σελίδες του.
Δείτε τον τιμοκατάλογο διαφημίσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε την διαφημιστική σας προβολή μέσω του www.energia.gr επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing στα γραφεία της EditCom ΕΠΕ.

Το energia.gr διαχειρίζεται η εταιρεία:

EDITCOM ΕΠΕ
Αλεξ. Σούτσου 3, 106 71 Αθήνα
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-3628457, 3640278
e-mail: [email protected] 

Διευθυντής: Κ.Ν. Σταμπολής
Webmasters: Νίκανδρος Μαυρίδης, Δημήτρης Φάρος
Αρθρογράφοι: Μάχη Τράτσα, Αδάμ Αδαμόπουλος, Κώστας Κόλμερ, Μύρνα Νικολαϊδου, Νίκος Παλαμήδης, Χρήστος Κοντογεώργης 
Αναλυτές: Κ. Ν. Σταμπολής, Δημήτρης Μεζαρτάσογλου
Marketing: Κατερίνα Στεργίου