Παρακάμψεις

Να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση στα «μπλόκα» περίεργη; Ίσως και να λέμε λίγα.  Ενώ οι αγρότες αφήνουν λωρίδες ανοικτές και το βλέπουν οι οδηγοί με τα ίδια τους τα μάτια, οι αστυνομικοί οδηγούν τα οχήματα σε δεκάδων χιλιομέτρων παρακάμψεις μέσα σε αγροτικούς επικίνδυνους χωματόδρομους με λάσπη και λακκούβες, γιατί δήθεν στην εθνική υπάρχουν πεζοί αγρότες! 

energia.gr
Δευ, 29 Δεκεμβρίου 2025 - 17:30

Είναι σκοπούμενη ταλαιπωρία;  Είναι μια προσπάθεια δημιουργίας κοινωνικών αντιπαραθέσεων; Και μάλλον δηλώσεις του τύπου «η Κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς» ρίχνουν «λάδι στη φωτιά».  Το τραγικό είναι ότι ο Πρωθυπουργός, ο οποίος προέβη στην ανωτέρω δήλωση, είπε ακόμη: «Οι αγρότες έστειλαν τα μηνύματά τους, η Πολιτεία απάντησε με τις αντοχές της οικονομίας». 

Μα είναι σοβαρή δήλωσις αυτή;  Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο κοινωνικό ζήτημα, σε ημέρες μάλιστα εορτών, και ο Πρωθυπουργός το παραβλέπει και ομιλεί μόνον για τις «αντοχές της οικονομίας»;  Ουδεμία ενσυναίσθησις για τους ανθρώπους;

 

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr

Διαβάστε ακόμα