Η Προηγμένη Πλατφόρμα Περιεχομένου της LG για την Αυτοκινητοβιομηχανία στο Νεότερο Ηλεκτρικό Όχημα της Kia

Η Προηγμένη Πλατφόρμα Περιεχομένου της LG για την Αυτοκινητοβιομηχανία στο Νεότερο Ηλεκτρικό Όχημα της Kia
energia.gr
Τετ, 12 Ιουνίου 2024 - 15:04

Το Kia EV3 έρχεται εξοπλισμένο με το webOS-based ACP της LG, απογειώνοντας την εμπειρία In-car σε νέα επίπεδα

Η LG Electronics (LG) φέρνει την πρωτοποριακή Automotive Content Platform (ACP) που βασίζεται στο webOS στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Kia Corporation (Kia). Η ενσωμάτωση του ACP της LG στο νέο Kia EV3 σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η καινοτόμος λύση εφαρμόζεται σε ηλεκτρικό όχημα. Η πλατφόρμα ψυχαγωγίας αυτοκινήτων της LG έκανε αρχικά το ντεμπούτο της στη Νότια Κορέα πέρυσι με την παρουσίαση των Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 και GV80 Coupe.


Το ACP, βασισμένο στο webOS, φέρνει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας μέσα στο όχημα, ευθυγραμμισμένο με το μελλοντικό όραμα της LG για κινητικότητα που μετατρέπει το αυτοκίνητο σε έναν "χώρο διαβίωσης με ρόδες".. Βελτιστοποιημένο για το περιβάλλον του αυτοκινήτου, το ACP της LG powered by webOS επιτρέπει στους επιβάτες του οχήματος να καθίσουν αναπαυτικά και να βυθιστούν στο αγαπημένο τους περιεχόμενο - όπως ακριβώς θα έκαναν και στο σπίτι τους.

Το ACP της LG κάνει τις μετακινήσεις και τα ταξίδια πιο διασκεδαστικά και εμπλουτισμένα, παρέχοντας πρόσβαση σε εφαρμογές από ένα ευρύ φάσμα παρόχων περιεχομένου υψηλής ποιότητας, όπως Netflix, YouTube, Baby Shark World for Kids, Stingray Karaoke, Play.Works και LG Channels. Χάρη στη στενή συνεργασία της LG και της Kia, το EV3 τοποθετεί με ευκολία την ισχυρή πλατφόρμα της LG στα χέρια κάθε επιβάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να απολαμβάνει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στις ενσωματωμένες οθόνες του αυτοκινήτου. Από υπηρεσίες streaming και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι εκπαιδευτικό περιεχόμενο για παιδιά, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία περιεχομένου που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο σε κινητές συσκευές ή στην τηλεόραση1.

Το σύστημα ψυχαγωγίας webOS της LG ενημερώνεται και βελτιώνεται συνεχώς, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με εφαρμογές όπως το Baby Shark World for Kids. Η εκπαιδευτική εφαρμογή για κινητά, η οποία έχει αγαπηθεί από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζει πάνω από 9.000 τραγούδια και ιστορίες που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν και να συναρπάζουν τους μικρούς μαθητές και είναι άμεσα διαθέσιμη για λήψη από το LG Content Store στο ACP.

Το προηγμένο ACP της LG προσφέρει μια εμπλουτισμένη εμπειρία streaming με την πρόσφατη προσθήκη της αποκλειστικής, δωρεάν υπηρεσίας ροής της εταιρείας, LG Channels. Προσαρμοσμένο για χρήση εντός του οχήματος, το LG Channels παρουσιάζει πάνω από 80 κανάλια, ενημερώσεις ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο και πάνω από 400 επιλογές περιεχομένου VOD, μεταξύ των οποίων ταινίες, δράματα και σειρές κινουμένων σχεδίων για παιδιά - όλα διαθέσιμα για παρακολούθηση χωρίς να απαιτούνται περίπλοκες εγγραφές. Η LG σκοπεύει να επεκτείνει την υπηρεσία LG Channels εντός του οχήματος (η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά στο ACP για το Genesis GV80) με περισσότερες εξαιρετικές επιλογές περιεχομένου που πρόκειται να είναι σύντομα διαθέσιμες.


"Το EV3 διαθέτει πολυάριθμες καινοτομίες που εστιάζουν στο χρήστη, όπως το ACP της LG που βασίζεται στο webOS, και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να απολαύσουν μια συναρπαστική εμπειρία μέσα στο όχημα, με πολλές από τις αγαπημένες τους premium υπηρεσίες streaming", δήλωσε ο Ryu Chang-sung, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος Global Brand & CX της Kia.


"Η πλατφόρμα περιεχομένου εντός του οχήματος αναβαθμίζει την εμπειρία της μετακίνησης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου υψηλής ποιότητας", δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions Company. "Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους περιεχομένου για να εμπλουτίσουμε επιπλέον το ACP της LG, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τόσο των αυτοκινητοβιομηχανιών όσο και των τελικών χρηστών".

1 Η υπηρεσία απαιτεί εγγραφή συνδρομής δεδομένων για αυτοκίνητα.