Όχι Υποψήφιος 

Ο Γιάννης Μανιάτης έχει πάντα ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση καθώς η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Όμως, την περασμένη Κυριακή συμμετείχε στο προσυνέδριο του ΚΙΝΑΛ στην Κοζάνη για την ενέργεια, δείχνοντας πως δεν έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον πολιτικό του χώρο. Η σαφής αυτή στάση του διατυπώθηκε και δημοσίως μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την επανέναρξη ερευνών για τους υδρογονάνθρακες. Ο πρώην υπουργός χαιρέτισε την πρωτοβουλία και επεσήμανε πως η Εθνική Ενεργειακή Στρατηγική «αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σημεία στα οποία Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει».

energia.gr
Τρι, 19 Απριλίου 2022 - 12:24

 

Ενδιαφέρουσα και η αποστροφή του πως ¨τα ζητήματα των υδρογονανθράκων και των αγωγών ξεπερνούν κατά πολύ τους εθνικούς εκλογικούς κύκλους», καλώντας τις τρεις πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Όποιος αναζητά ποια θα είναι η επόμενη κομματική στέγη του Γιάννη Μανιάτη, μάλλον ψάχνει σε λάθος κατεύθυνση. Όπως λέει ο ίδιος, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με κανένα κόμμα και αυτό που τον απασχολεί είναι να είναι χρήσιμος στο κομμάτι της ενέργειας με το οποίο ασχολείται και σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Εκεί σίγουρα μπορεί να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα