Ο Κλιματικός Εκφοβισμός της Νέας Γενιάς δεν Έχει Όρια!

Αυτό που συμβαίνει με την καπηλεία των «πιθανών» καταστροφών από μια ενδεχόμενη χειροτέρευση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής δεν έχει όριο. Χωρίς να έχει αποδειχθεί τίποτε περισσότερο από μια ελάχιστη αύξηση της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη κατά 1 βαθμό Κελσίου τα τελευταία 150 χρόνια, και ενώ ο πλανήτης έχει εισέλθει σε τροχιά γεωλογικού παγετού, πολλαπλασιάζονται τα σενάρια -βασισμένα αποκλειστικά σε μαθηματικά μοντέλα- που προβλέπουν υπερμεγέθεις αυξήσεις της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη τα επόμενα χρόνια, ενσπείροντας τον απόλυτο πανικό ιδίως στους νέους ανθρώπους. Και όλα αυτά προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολύ συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα εταιρειών, funds, οργανισμών και ερευνητών που, στην κλιματική αλλαγή και στην θεολογία γύρω από αυτή, έχουν βρει δικαίωση των προσδοκιών τους.

energia.gr
Δευ, 4 Οκτωβρίου 2021 - 18:01

Χαρακτηριστικό του κλίματος εκφοβισμού που στοχεύει αποκλειστικά στη νέα γενιά είναι το ακόλουθο κείμενο που δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή στις 29/9.

«Οι άνθρωποι που γεννιούνται σήμερα θα υποστούν περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα και κλιματικές καταστροφές στη διάρκεια της ζωής τους από τους παππούδες τους. Μια νέα έρευνα έδειξε ότι ένα παιδί που γεννήθηκε το 2020 θα υπομείνει κατά μέσο όρο 30 ακραίους καύσωνες στη ζωή του. Αυτοί είναι επτά φορές περισσότεροι σε σχέση με κάποιον που γεννήθηκε το 1960. Ωστόσο, η ταχεία μείωση των παγκόσμιων εκπομπών για τη διατήρηση της παγκόσμιας θέρμανσης στον 1,5 βαθμό Κελσίου θα μειώσει σχεδόν στο μισό τους καύσωνες που θα αντιμετωπίσουν τα σημερινά παιδιά». 

Χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση; 

  

 

Διαβάστε ακόμα