Το Άγνωστο Πρόγραμμα της ΝΔ για την Ενέργεια

Επικεντρωμένο σε εννέα άξονες στρατηγικής και με συντονιστή έναν έμπειρο τεχνοκράτη ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας εδώ και ένα χρόνο έχει συστήσει ομάδα εργασίας που προετοιμάζει ολοκληρωμένη πρόταση πολιτικής για τον ενεργειακό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του πόρταλ μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην έρευνα και καινοτομία και πως αυτή μπορεί να προωθηθεί σε επίπεδο επιχειρήσεων και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Τα θέματα ενεργειακής ασφαλείας τόσο σε εθνικό όσο και σε επίπεδο μεγάλων επιχειρήσεων έχει 

energia.gr
Παρ, 14 Μαΐου 2021 - 10:55

απασχολήσει εξ ίσου την ενεργειακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί λεπτομερής παρουσίαση των προτάσεων του ενεργειακού κλιμακίου της ΝΔ προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ ενώ υπό προετοιμασία είναι λεπτομερής έκθεση με τις προτάσεις του κόμματος. Η εν λόγω έκθεση πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου ενώ υπάρχουν σχέδια για την οργάνωση μεγάλου συνεδρίου τον ερχόμενο Οκτώβριο όπου θα γίνει η παρουσίαση του εν λόγω ενεργειακού προγράμματος και εκτενής διαβούλευση με τους παραγωγικούς φορείς.

Δουλεύοντας κάτω από το ραντάρ της δημοσιότητας και ως να κατοικεί σε ένα παράλληλο σύμπαν η ΝΔ πρωτοπορεί δείχνοντας την αναγκαιότητα για την ύπαρξη πολιτικής πέρα και έξω από τα στενά γραφειοκρατικά γρανάζια της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα