Χθες, 17 Μαΐου 2015, μετά από την συνένωση των πρωτοβάθμιων επαγγελματικών οργανώσεων των Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων και Υγραερίων του Ν. Θεσσαλονίκης, «Αγ. Χριστόφορος και Μ. Αλέξανδρος», διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Χθες, 17 Μαΐου 2015, μετά από την συνένωση των πρωτοβάθμιων επαγγελματικών οργανώσεων των Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων και Υγραερίων του Ν. Θεσσαλονίκης,  «Αγ. Χριστόφορος και Μ. Αλέξανδρος», διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Π.Ο.Π.Ε.Κ., η σύνθεση του νέου Δ. Συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: ΜΕΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Αντιπρόεδρος: ΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

Γεν. Γραμματέας: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ταμίας: ΟΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μέλη: ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΖΑΡΙΦΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Εκ μέρους του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), ο Πρόεδρος Γιώργος Ασμάτογλου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται δύναμη και κοινό αγώνα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, στα πλαίσια του υγιούς επιχειρηματικού ανταγωνισμού και της εξυγίανσης της Αγοράς Πετρελαιοειδών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr