Ένα νέο βιβλίο προστίθεται στην ελληνική βιβλιογραφία με τίτλο «Γεωθερμία και Κλιματισμός, θεωρία και πρακτικοί κανόνες». Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια του μελετητή Νικόλαου Ψαρρά να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της αβαθούς γεωθερμίας

Ένα νέο βιβλίο προστίθεται στην ελληνική βιβλιογραφία με τίτλο «Γεωθερμία και Κλιματισμός, θεωρία και πρακτικοί κανόνες». Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια του μελετητή Νικόλαου Ψαρρά να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της αβαθούς γεωθερμίας.

Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο για τα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού και απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις περί αβαθούς (ή επιφανειακής) γεωθερμίας. Στόχος του συγγράμματος είναι η κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας των γεωθερμικών συστημάτων κλιματισμού, αλλά και η ανάλυση των διαφόρων ειδών και χρήσεων των συστημάτων αυτών.

Το βιβλίο διατίθεται από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία καθώς επίσης και από τον εκδοτικό οίκο Shape Τεχνικές Εκδόσεις Ε.Π.Ε. με ISBN: 978-960-9724-00-5.

Εναλλακτικά: κα Ευαγγέλου Μαρία στο τηλέφωνο 210 8003784 ή στο e-mail: [email protected]