«ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - Ενέργεια και Περιβάλλον»: Ένα Φωτογραφικό Λεύκωμα από την ΡΑΕ

«ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - Ενέργεια και Περιβάλλον»: Ένα Φωτογραφικό Λεύκωμα από την ΡΑΕ
energia.gr
Τετ, 19 Ιανουαρίου 2011 - 12:44
Mόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο λεύκωμα της φωτογράφου Τζούλιας Κλήμη «ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που έγινε για λογαριασμό της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), της οποίας αποτελεί και έκδοση. Οι φωτογραφίες, λεζάντες και ο επίλογος είναι της Τζούλιας Κλήμη, ενώ η επιμέλεια των κειμένων έγινε από την ΡΑΕ. Στο βιβλίο υπάρχουν φωτογραφίες από διάφορα αιολικά πάρκα ανά την Ελλάδα

Mόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο λεύκωμα της φωτογράφου Τζούλιας Κλήμη «ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» που έγινε για λογαριασμό της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), της οποίας αποτελεί και έκδοση.

Οι φωτογραφίες, λεζάντες και ο επίλογος είναι της Τζούλιας Κλήμη, ενώ η επιμέλεια των κειμένων έγινε από την ΡΑΕ.

Στο βιβλίο υπάρχουν φωτογραφίες από διάφορα αιολικά πάρκα ανά την Ελλάδα. Το λεύκωμα πρόκειται να κυκλοφορήσει στα σχολεία και τις δημόσιες βιβλιοθήκες της χώρας και για τον λόγο αυτό δεν πωλείται.

Η Τζούλια Κλήμη είναι επαγγελματίας φωτογράφος και δημοσιογράφος, ειδικευμένη στο ταξιδιωτικό ρεπορτάζ και τη φωτογράφηση εσωτερικών χώρων. Σπούδασε διαφημιστική φωτογραφία στο Istituto Europeo di Design της Ρώμης. Πάνω από μια δεκαετία ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο για να καταγράψει με τη μηχανή και την πένα της από εσωτερικούς χώρους και ευρωπαϊκό life style μέχρι πρωτόγονες φυλές σε δυσπρόσιτα μέρη της Αφρικής και της Ασίας.

Είναι μόνιμη συνεργάτης σε πολλά ελληνικά και διεθνή περιοδικά, όπως τα "Marie Claire", "Vogue", "Elle", "Elle Decoration", "Bell` Europa", "Interin", "Casaviva", "Dove Departures" και "ΕΥ", "Γεώραμα", "Γεωτρόπιο", "Ταχυδρόμος", "Exploring".