στα €102,27/MWh, δηλαδή μειωμένη σε ποσοστιαία βάση κατά 8,91% από τη μέση ΤΕΑ της αμέσως προηγούμενης εβδομάδας, με τη μέγιστη και την ελάχιστη ΤΕΑ να διαμορφώνονται στα €287,00/MWh και στα €0,01/MWh αντιστοίχως. Αξίζει να αναφερθεί ότι η μεγαλύτερη μέση ΤΕΑ ανά ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας επετεύχθη την περασμένη Παρασκευή (31/10) φτάνοντας τα €137,55/MWh.

Σύμφωνα με ανάλυση του ΙΕΝΕ,η ζήτηση ηλεκτρισμού που σημείωσε περαιτέρω πτώση, οι ΑΠΕ που κινήθηκαν καθοδικά 8% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το ελληνικό σύστημα που έγινε οριακά εισαγωγικό και η απουσία του λιγνίτη στο μίγμα καυσίμου διαμόρφωσαν το περιβάλλον στην ελληνική χονδρεμπορική αγορά, οι τιμές της οποίας κατέγραψαν πτώση 9%.
Η εγχώρια εβδομαδιαία ζήτηση ηλεκτρισμού διαμορφώθηκε στις 876 GWh, καταγράφοντας πτώση 3% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνολική εβδομαδιαία ζήτηση στο Χρηματιστήριο Ενέργειας διαμορφώθηκε στις 966 GWh, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξαγωγικές ροές του ελληνικού συστήματος (84 GWh).
Οι μονάδες ΑΠΕ, με μέση ημερήσια παραγωγή 58 GWh, είδαν τη συνεισφορά τους στο εβδομαδιαίο μίγμα καυσίμου να διαμορφώνεται στο 47,7%. Η εβδομαδιαία παραγωγή των ΑΠΕ διαμορφώθηκε στις 406 GWh, μειωμένη κατά 8% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι υδροηλεκτρικές μονάδες κάλυψαν το 2,6% της ζήτησης, εγχέοντας στο σύστημα 22 GWh, μειώνοντας την παραγωγή τους κατά 27%. Οι μονάδες φυσικού αερίου είχαν εβδομαδιαία παραγωγή 405 GWh καλύπτοντας το 47,7% της ζήτησης, ενώ η λιγνιτική παραγωγή είχε μερίδιο 0% στο μίγμα της αγοράς επόμενης ημέρας.