Chevron: Σεμινάριο στην Κωνσταντινούπολη για Λιπαντικά Κινητήρων με Πράσινα Ναυτιλιακά Καύσιμα

Chevron: Σεμινάριο στην Κωνσταντινούπολη για Λιπαντικά Κινητήρων με Πράσινα Ναυτιλιακά Καύσιμα
energia.gr
Παρ, 29 Μαρτίου 2024 - 08:38

Η Chevron Marine Lubricants διοργάνωσε το πρώτο τεχνικό σεμινάριο για το 2024 στις αρχές Μαρτίου (στις 7 Μαρτίου) στην Κωνσταντινούπολη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον όμιλο Petrol Ofisi. Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας και στο ρόλο που θα διαδραματίσουν οι λύσεις λίπανσης στη συνεχιζόμενη ενεργειακή μετάβαση.

Στην εκδήλωση γιορτάστηκε επίσης η 10ετής επέτειος της συνεργασίας μεταξύ της Chevron και της Petrol Ofisi Group.

Η εκδήλωση ενίσχυσε τη δέσμευση της Chevron να προωθήσει την αλλαγή στον κλάδο μέσω πολύτιμων συνεργασιών. Η Wärtsilä, πάροχος τεχνολογίας, συμμετείχε επίσης στο σεμινάριο. Η Wärtsilä έχει επενδύσει σημαντικά στην ανάπτυξη ναυτικών κινητήρων ικανών να λειτουργούν με εναλλακτικά καύσιμα, για τα οποία η ύπαρξη της σωστής λίπανσης θα είναι απαραίτητη.

Η Chevron αξιοποίησε επίσης αυτή την ευκαιρία για να έρθει σε επαφή με τους πελάτες της, παρέχοντάς τους πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις στα ναυτιλιακά καύσιμα, τα λιπαντικά και τις τεχνολογίες κινητήρων, καθώς και μια ενημέρωση σχετικά με την πορεία της Chevron προς την ενεργειακή μετάβαση. Στο σεμινάριο της Κωνσταντινούπολης, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα λιπαντικά κινητήρων, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Taro® Ultra της Chevron με λιπαντικά κυλίνδρων νέας γενιάς, τα οποία αναπτύχθηκαν για να ευθυγραμμιστούν τόσο με τα τρέχοντα όσο και με τα αναδυόμενα πράσινα ναυτιλιακά καύσιμα. Συζητήθηκε επίσης η λύση ψηφιακών υπηρεσιών Fluid Analysis and Trending (FAST™) της Chevron για την παρακολούθηση της κατάστασης όλου του λιπαντικού εξοπλισμού επί του πλοίου.