Ο Πρόεδρος Μπάιντεν Οδηγεί ένα Ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning: «Αυτό είναι Γρήγορο»!(Video)

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν Οδηγεί ένα Ηλεκτρικό Ford F-150 Lightning: «Αυτό είναι Γρήγορο»!(Video)
energia.gr
Τετ, 19 Μαΐου 2021 - 10:49

Σε μια επίσκεψη στο εργοστάσιο ηλεκτρικών οχημάτων της Ford Motor Co. στο Dearborn του Μίσιγκαν, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν με μία κίνηση έδωσε παραπάνω ώθηση στο μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων εκεί στην εταιρεία αυτοκινήτων που θα κυκλοφορήσει σύντομα το ηλεκτρικό φορτηγό F-150 Lightning. 

Τα νέα αυτοκίνητα ήταν πίσω από τον Πρόεδρο Μπάιντεν καθώς μιλούσε για τα ηλεκτρικά οχήματα ως το «μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας».

Μετά την ομιλία του, όμως όχι μόνο έριξε μια πρώτη ματιά στο καινούργιο φορτηγό, αλλά έκανε μια απρογραμμάτιστη βόλτα, καθώς του δόθηκε η δυνατότητα να το δοκιμάσει για ένα γύρω σε μια κοντινή πίστα. Ο πρόεδρος φάνηκε να έχει ανάγκη για ταχύτητα και καθώς οδηγούσε είπε ενθουσιασμένος για τις επιδόσεις του οχήματος σε μια ομάδα δημοσιογράφων, "αυτό είναι γρήγορο."

Οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν πόσο γρήγορα πήγε ο Μπάιντεν, με κάποιους να το βρίσκουν χιουμοριστικό όταν οι άλλοι προσπαθούσαν να καλύψουν τη διαφορά. Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι χρήστες του Twitter πίστευαν ότι θα έπρεπε ίσως να το πάρει.