Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΙΕΝΕ με θέμα "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Βιώσιμη Ανάπτυξη"

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΙΕΝΕ με θέμα  Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Βιώσιμη Ανάπτυξη
energia.gr
Πεμ, 13 Μαΐου 2021 - 11:00

Το ΙΕΝΕ έχοντας θέσει υψηλά στην ατζέντα του την προώθηση της Ενεργειακής Μετάβασης και τη στήριξη των ΑΠΕ και της πράσινης οικονομίας γενικότερα, οργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο «Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Βιώσιμη Ανάπτυξη». Το διαδικτυακό σεμινάριο πρόκειται να ξεκινήσει στις 19 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 32 διδακτικές ώρες. Διακεκριμένοι, στο χώρο τους επιστήμονες και ειδικοί τόσο

 

από την το ΙΕΝΕ όσο και από τον ευρύτερο τομέα των ανανεώσιμων πηγών και της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας θα εισάγουν τις βασικές ενότητες των ΑΠΕ και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επενδυτές, επιχειρηματίες, νομικούς, στελέχη τραπεζών και χρηματοπιστωτικών εταιρειών, σε ανώτερα στελέχη εταιρειών, μηχανικούς, περιβαλλοντολόγους, στελέχη επιχειρήσεων του ενεργειακού τομέα αλλά και άλλων συναφών κλάδων, σε στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης κ.α.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν λεπτομερείς σημειώσεις και υλικό για όλα τα θέματα που θα παρουσιαστούν ενώ σε όσους παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το ΙΕΝΕ.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής είναι η 17η Μαΐου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και το πρόγραμμα του νέου Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του ΙΕΝΕ, θα βρείτε εδώ