H ΖeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, έχει από την πρώτη Απριλίου 2021 νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο. Πρόκειται για τον Fulvio Siotto, πτυχιούχο Ηλεκτρονικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Marketing, Πωλήσεων και Ενέργειας της Eni gas e luce, από το 2015 έως το 2020. 

Θυμίζουμε πως ο κ. Siotto είχε αναλάβει καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ZeniΘ στις αρχές του έτους που διανύουμε, ενώ στο παρελθόν κατείχε σημαντικές διευθυντικές και διοικητικές θέσεις σε εταιρείες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, παραγωγής και διανομής ενέργειας.

Ο Fulvio Siotto διαδέχεται στη θέση του CEO τον Federico Regola o οποίος συνταξιοδοτείται και ο οποίος διαχειρίστηκε τις τύχες της ΖeniΘ από το 2014, πετυχαίνοντας, μέσα σε λίγα χρόνια, να την οδηγήσει στην κορυφή, μέσω του μετασχηματισμού της μονοπωλιακής "Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας", σε έναν ισχυρό εναλλακτικό πάροχο ενέργειας, την ZeniΘ, με τη βοήθεια της μητρικής εταιρείας, Eni, με 500.000 μοναδικές συνδέσεις και με ανάπτυξη 60% από το 2018.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, ο κ. Fulvio Siotto, δήλωσε: «Eίναι μεγάλη μου τιμή να αναλαμβάνω τα ηνία της ZeniΘ που μέσα από τις μοναδικές ικανότητες, το ταλέντο και την εμπειρία των ανθρώπων της έχει καταφέρει όχι μόνο να βρίσκεται με κάθε τρόπο δίπλα στους πελάτες της, αλλά και να διατηρηθεί στην κορυφή, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Με το ίδιο όραμα και νέους στόχους για πιο αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, ανυπομονώ να δουλέψω με όλη την κορυφαία ομάδα μας, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα πιο πρωτοποριακά, προϊόντα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες, επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη τους».