Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΙΕΝΕ για την “Ενεργειακή Αποδοτικότητα στα Κτήρια και στη Βιομηχανία”

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΙΕΝΕ για την “Ενεργειακή Αποδοτικότητα στα Κτήρια και στη Βιομηχανία”
energia.gr
Δευ, 1 Μαρτίου 2021 - 11:05

Το ΙΕΝΕ έχοντας θέσει υψηλά στην ατζέντα του την προώθηση της Ενεργειακής Αποδοτικότητας, και έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή Επιστημονική Επιτροπή από ειδικούς και επιστήμονες, όπου συζητούνται και αναλύονται όλα τα θέματα και ιδιαίτερα οι εφαρμογές στο δομημένο περιβάλλον και τη βιομηχανία, προχωρά 

στην οργάνωση ενός Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου με τίτλο «Ενεργειακή Αποδοτικότητα στα Κτήρια και στη Βιομηχανία». Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το διάστημα 3-31 Μαρτίου 2021 λόγω των προληπτικών μέτρων για την πανδημία του Covid-19.

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 35 διδακτικών ώρων, στο οποίο διακεκριμένοι, στο χώρο τους, επιστήμονες και ειδικοί θα παρουσιάσουν τις μεθόδους και τους τρόπους ενεργειακής αποδοτικότητας τόσο στον κτηριακό όσο και στο βιομηχανικό τομέα. Πέραν όμως από τις τεχνικές μεθόδους, θα παρουσιαστεί τόσο το υπάρχον νομικό πλαίσιο, όσο και η μεθοδολογία ενεργειακών ελέγχων καθώς και η τεχνικο-οικονομική ανάλυση των προτάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται κύρια σε μηχανικούς, φυσικούς, περιβαλλοντολόγους αλλά και σε όποιον επιθυμεί να εμβαθύνει τις γνώσεις του στα θέματα αυτά. Η καλή γνώση της Αγγλικής είναι προαπαιτούμενο, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα δοθούν σημειώσεις και υλικό, για όλα τα θέματα που θα παρουσιαστούν στο Σεμινάριο.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής είναι η 2 Μαρτίου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και το πρόγραμμα του νέου Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου του ΙΕΝΕ, θα βρείτε εδώ