Από την Θεσσαλονίκη Το Εναρκτήριο Λάκτισμα της "Φυσικό Αέριο ΕΕΕ", για την Πανελλαδική Επέκτασή της

Από την Θεσσαλονίκη Το Εναρκτήριο Λάκτισμα της Φυσικό Αέριο ΕΕΕ, για την Πανελλαδική Επέκτασή της
energia.gr
Δευ, 17 Σεπτεμβρίου 2018 - 19:14

Το πρώτο κατάστημά της στην Καλαμαριά εγκαινίασε η “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας” -πρώην ΕΠΑ Αττικής-, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη την επέκτασή της σε όλη την Ελλάδα

Το κατάστημα της εταιρείας εδρεύει στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 38Α, στην Καλαμαριά-περιοχή σημειωτέον με πολύ διαδεδμένη τη χρήση φυσικού αερίου, ενώ η εταιρεία συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη ΔΕΘ.
 
Σε δηλώσεις του, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ.Γιάννης Μητρόπουλος, γνωστοποίησε ότι επόμενος “σταθμός” της εταιρείας θα είναι η Λάρισα, όπου θα λειτουργήσει κατάστημά της Φυσικό Αέριο ΕΕΕ εντός του Οκτωβρίου και για το 2019 προβλέπεται η λειτουργία καταστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Η “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεργάζεται επίσης πανελλαδικά με το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone.
 
Η εταιρεία, σύμφωνα με τη διεύθυνσή της, επεκτείνεται σε νέες περιοχές με συνδυαστικά και ευέλικτα προϊόντα, 24ωρη τεχνική υποστήριξη, ασφάλιση περιεχομένου και “εντελώς δωρεάν πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας”.
 
“Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η υπέροχη αυτή πόλη αποτελεί στρατηγικό προορισμό, αλλά ταυτόχρονα και την αφετηρία για την επέκτασή μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα οι καταναλωτές στη Θεσσαλονίκη έχουν και άλλη επιλογή για την παροχή φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, την εταιρεία με τη μεγαλύτερη ιστορία στην ελληνική αγορά ενέργειας, ιστορία 160 ετών. Οι φίλοι μας μπορούν να μας επισκεφθούν στην διεύθυνση Εθνικής Αντισράσεως 38α ή να καλέσουν στο 1133, για να προμηθευτούν φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα, συνδυαστικά προϊόντα, ενεργειακές υπηρεσίες  και εντελώς δωρεάν πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που μόνο η Φυσικό Αέριο ΕΕΕ προσφέρει στην Ελλάδα. Επόμενος σταθμός και ραντεβού μας στη Λάρισα τον Οκτώβριο”, επεσήμανε κατά την τελετή εγκαινίων ο ο κ. Μητρόπουλος.