Με κύκλο εργασιών ύψους 934 εκατομμυρίων Ευρώ περίπου για το έτος 2009, ο Όμιλος SMA αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ηλιακών μετατροπέων, της καρδιάς κάθε εγκατάστασης παραγωγής ηλιακής ενέργειας

Με κύκλο εργασιών ύψους 934 εκατομμυρίων Ευρώ περίπου για το έτος 2009, ο Όμιλος SMA αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ηλιακών μετατροπέων, της καρδιάς κάθε εγκατάστασης παραγωγής ηλιακής ενέργειας. Ο Όμιλος με έδρα στο Niestetal της Γερμανίας, δραστηριοποιείται σε τέσσερις ηπείρους με δεκατέσσερις θυγατρικές επιχειρήσεις και απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζομένους (συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων έκτακτης απασχόλησης).

Η SMA παράγει ένα ευρύ φάσμα μετατροπέων προσφέροντας τον κατάλληλο μετατροπέα για κάθε τύπο φωτοβολταϊκού πλαισίου και για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κάθε ισχύος. Το φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει τόσο μετατροπείς για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις διασυνδεδεμένες στο δημόσιο δίκτυο, όσο και για αυτόνομα δίκτυα. Από το 2008, η μητρική εταιρεία SMA Solar Technology AG συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Prime Standard του Χρηματιστηρίου Αξιών της Φρανκφούρτης (S92) και η μετοχή της προστέθηκε στο TecDAX.

Η SMA έχει διακριθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για την εξαιρετική της απόδοση ως εργοδότης. Η SMA Hellas AE, που ιδρύθηκε το 2007, πέρα από την ποιότητα των προϊόντων επενδύει στην ποιότητα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης.

Στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης συμπεριλαμβάνονται γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, υπηρεσίες τεχνικής εκπαίδευσης, κινητές μονάδες on-site service, υπηρεσία αντικατάστασης μετατροπέων (exchange pool), συμβάσεις συντήρησης και επισκευής καθώς και προγράμματα επέκτασης εγγύησης προϊόντων, ώστε να διασφαλίζεται η απόδοση του φωτοβολταϊκoύ σας συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.SMA.de και για την Ελλάδα www.SMA-Hellas.com.