Η IBC SOLAR Α.Ε. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα και αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους προμηθευτές φωτοβολταϊκών συστημάτων και λύσεων στην ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά.

Η IBC SOLAR Α.Ε. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα και αποτελεί έναν από τους κυρίαρχους προμηθευτές φωτοβολταϊκών συστημάτων και λύσεων στην ταχέως αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά. Στην επίτευξη αυτού του στόχου σημαντικό ρόλο έχουν η 30ετής εμπειρία της IBC SOLAR AG, η τεχνογνωσία και η ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της IBC SOLAR παγκοσμίως, καθώς και το συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο πωλήσεων στην τοπική αγορά.

 

Η εταιρία στην Ελλάδα καλύπτει όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών της IBC SOLAR. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει στην Ελληνική αγορά πλήρη γκάμα Φ/Β εξοπλισμού (πλαίσια, αντιστροφείς, βάσεις στήριξης, συστήματα μέτρησης και παρακολούθησης, ρυθμιστές φόρτισης, μπαταρίες, καλώδια και λοιπό ηλεκτρολογικό εξοπλισμό). Παράλληλα προσφέρει γκάμα υπηρεσιών που ξεκινάει από συμβουλευτικές υπηρεσίες και τον σχεδιασμό της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, και φθάνει μέχρι την υλοποίηση του έργου και την παράδοση με το κλειδί στο χέρι. Δραστηριοποιείται επιπλέον και ως διανομέας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού κι έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο επίσημων διανομέων-συνεργατών, οι οποίοι προωθούν τον Φ/Β εξοπλισμό της IBC SOLAR AE. Στο δίκτυο διανομέων-συνεργατών η IBC παρέχει τεχνική κατάρτιση και υποστήριξη.