Τις υποψίες των κατοίκων σε χωριό της Δράμας, κίνησε νταλίκα με τις βουλγαρικές πινακίδες από το ρυμουλκούμενο της οποίας παραδίδονταν στερεά καύσιμα σε δυο Έλληνες. Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που ακινητοποίησαν τους δυο Έλληνες μαζί με το Βούλγαρο οδηγό

Τις υποψίες των κατοίκων σε χωριό της Δράμας, κίνησε νταλίκα με τις βουλγαρικές πινακίδες από το ρυμουλκούμενο της οποίας παραδίδονταν στερεά καύσιμα σε δυο Έλληνες. Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που ακινητοποίησαν τους δυο Έλληνες μαζί με το Βούλγαρο οδηγό.

Όπως αποδείχθηκε, ο 55χρονος αλλοδαπός προμήθευε τους δυο Έλληνες ηλικίας 66 και 53 χρόνων με ποσότητες στερεού καυσίμου τύπου pellet, από το συνολικό φορτίο του βάρους 18,9 τόνων.

Όμως, το παραστατικό του εμπορεύματος που εμφάνιζε ως αποστολέα μια βουλγαρική εταιρεία ήταν εικονικό, ενώ δεν είχε χρεωθεί ο αναλογούμενος Φ.Π.Α. στον άγνωστο παραλήπτη.

Το βαρύ όχημα και το ρυμουλκούμενο κατασχέθηκαν μαζί με όλη την ποσότητα στερεού καυσίμου και συνελήφθησαν τόσο ο μεταφορέας όσο και οι παραλήπτες του, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για φορολογικές παραβάσεις.

Εκτός από την Ασφάλεια, την υπόθεση διερευνά και η Δ.Ο.Υ. Δράμας.