Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας του TAP, Ian Bradshaw, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης για την έναρξη της κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού, στις 17 Μαΐου 2016 στη Θεσσαλονίκη. «Ο ΤAP θα παράσχει σημαντικές ευκαιρίες για την παροχή αερίου διαμέσου της περιοχής. Μέσω αυτού θα βελτιώσουμε επίσης την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που κατοικούν κατά μήκος διαδρομής του. Το έργο θα σημάνει εκατ. ευρώ σε άμεσες επενδύσεις και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, άμεσες και έμμεσες», τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ. Bradshaw

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας του TAP, Ian Bradshaw, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης για την έναρξη της κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού, στις 17 Μαΐου 2016 στη Θεσσαλονίκη. «Ο ΤAP θα παράσχει σημαντικές ευκαιρίες για την παροχή αερίου διαμέσου της περιοχής. Μέσω αυτού θα βελτιώσουμε επίσης την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που κατοικούν κατά μήκος διαδρομής του. Το έργο θα σημάνει εκατ. ευρώ σε άμεσες επενδύσεις και θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, άμεσες και έμμεσες», τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ. Bradshaw.

Ο Bradshaw διαδέχθηκε, από την 1η Φεβρουαρίου 2015, τον Kjetil Tungland στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της κοινοπραξίας του αγωγού, προερχόμενος από τον Όμιλο BG όπου εργάστηκε από το 2005 σε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις. Η πιο πρόσφατη θέση του ήταν Ανώτερος Αντιπρόεδρος των Έργων Κεφαλαίου, όπου είχε την ευθύνη του χαρτοφυλακίου διεθνών έργων του Ομίλου.

Προηγουμένως, ο Bradshaw διετέλεσε Ανώτερος Αντιπρόεδρος της BG στην Αυστραλία, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και φέρνοντας επιτυχώς το πολύ μεγάλης κλίμακας έργο QCLNG στο Διοικητικό Συμβούλιο της BG για την τελική επενδυτική απόφαση.

Η καριέρα του Bradshaw εκτείνεται σε 35 χρόνια τεχνικής και εμπορικής εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου σε επιχειρησιακούς αλλά και εταιρικούς ρόλους. Μετά τις σπουδές του στις Μηχανικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Durham, κατείχε για δεκαπέντε χρόνια σειρά τεχνικών θέσεων και θέσεων διαχείρισης έργου στη Shell, με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Μαλαισία και τη Νορβηγία. Κατά την παραμονή του στη Shell, ο Ian, μεταξύ άλλων είχε και την ευθύνη του εμπορικού χαρτοφυλακίου της Shell στη Βόρεια Θάλασσα ως Ανώτερος Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, υπεύθυνος για την εκτέλεση της 10-μερούς συμφωνίας περί αγωγών SEAL.

Στη συνέχεια, ο Bradshaw διεύρυνε την εμπορική του εμπειρία στις δραστηριότητες Διύλισης και Εμπορίας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Διευθυντή Προμηθειών, Επιχειρήσεων και Εμπορικών Συναλλαγών της Shell Gas Direct (Εταιρία Εμπορίας και Μάρκετινγκ Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρισμού του Ηνωμένου Βασιλείου), η οποία έγινε μέρος της Shell Energy Europe.

Το 2008, ολοκλήρωσε το Ανώτερο Εκτελεστικό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Επίσης, είναι υπότροφος του Ινστιτούτου των Διευθυντών.