Ο κ. Μιχάλης Βερροιόπουλος είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον Νοέμβριο του 2015. Ο κ. Βερροιόπουλος κάλυψε την κενή θέση του γενικού γραμματέα μετά την παραίτηση του προκατόχου του, Απόστολου Αλεξόπουλου, τον Οκτώβριο του 2015
Ο κ. Μιχάλης Βερροιόπουλος είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον Νοέμβριο του 2015. Ο κ. Βερροιόπουλος κάλυψε την κενή θέση του γενικού γραμματέα μετά την παραίτηση του προκατόχου του, Απόστολου Αλεξόπουλου, τον Οκτώβριο του 2015.

O Μιχάλης Βερροιόπουλος γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών (1989). Το 2002 απέκτησε Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2000 απέκτησε Δίπλωμα στη «Διοίκηση Συστημάτων Ποιότητας» από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (E.O.Q) και την ΕΕΔΕ.

Από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο του 2015 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΔΕΗ Ανανεώσιμες. Από το 2010 έως το Μάιο του 2015 εργάσθηκε στην εταιρεία Ενεργειακών Συστημάτων Conergy ως Διευθυντής Μεγάλων Έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από το 1999 έως το 2010 εργάσθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου διετέλεσε Διευθυντής Μελετών και Κατασκευών του Αεροδρομίου Από το 1991 έως το 1999 εργάσθηκε ως Διευθυντής Έργων στη Μελέτη, Κατασκευή και θέση σε Λειτουργία κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Το 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μια κόρη.