Τρίτη 7, την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, από τις 07:45 έως και τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Αγίας Μαρίνας (223ο χλμ.) έως και τον Ημικόμβο (Η/Κ) Αχινού-Καραβόμυλου (241,5ο χλμ.). Οι οδηγοί με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και μέσω της Νέας Εθνικής Οδού (Ν.Ε.Ο) και κατάλληλης ενημερωτικής σήμανσης, θα οδηγούνται στον Η/Κ Αχινού-Καραβόμυλου όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.
Προς Αθήνα την Τρίτη 14, την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, από τις 07:45 έως και τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή κυκλοφορίας από τον Η/Κ Αχινού-Καραβόμυλου (241,5ο χλμ.) έως και τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας (223ο χλμ.). Οι οδηγοί με προορισμό την Αθήνα, θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού-Καραβόμυλου και μέσω της ΝΕΟ και κατάλληλης ενημερωτικής σήμανσης, θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας όπου θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.
Λόγω των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς Σταθμούς Διοδίων Μαυρομαντήλας.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.