Το ασθενέστερο δολάριο ΗΠΑ και τα ανανεωμένα προβλήματα εφοδιασμού ώθησαν τις τιμές των εμπορευμάτων εκτός ενέργειας υψηλότερα. Η ισχυρή ζήτηση από τον νέο ενεργειακό τομέα και τα νέα ζητήματα προσφοράς ώθησαν τις τιμές του χαλκού στα 8.500 USD/τόνο. Το spot premium της Κίνας κινήθηκε υψηλότερα εν μέσω της συνεχιζόμενης απόσυρσης των αποθεμάτων στο SHFE. Αυτό ήταν αντίθετο με την αύξηση των αποθεμάτων στο LME. Οι νέοι κίνδυνοι εφοδιασμού στο Περού και τον Παναμά προκάλεσαν ανησυχίες για αυστηροποίηση των προμηθειών ορυχείων και υποστήριξαν τις τιμές. Ωστόσο, άλλα μέταλλα παρέμειναν υπό πίεση. Το νικέλιο διαπραγματεύτηκε κάτω

από το επίπεδο των 17.000 USD/τόνο λόγω της χαμηλής ζήτησης και της ισχυρής προσφοράς.

Το σιδηρομετάλλευμα επέκτεινε τα κέρδη του σε υψηλό εννέα μηνών εν μέσω αυξανόμενης αισιοδοξίας σχετικά με πρόσθετο κίνητρο για την Κίνα που αναζωογονεί τις αγορές ακινήτων. Τα τελευταία ανακοινωθέντα κεφάλαια θα εκταμιευθούν σε κατασκευαστικά έργα. Σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg, 50 Κινέζοι κατασκευαστές ακινήτων ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για χρηματοδότηση. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τη ζήτηση χάλυβα από τον κατασκευαστικό τομέα να σταθεροποιηθεί, αν και μια εποχιακή μείωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας θα λειτουργήσει ως περιορισμός στη ζήτηση χάλυβα.

Οι τιμές του χρυσού έφτασαν τα 2.000 USD/oz καθώς η απότομη πτώση του δολαρίου ΗΠΑ βελτίωσε την απήχηση των επενδυτών. Η φυσική ζήτηση φαίνεται ισχυρή με τις εξαγωγές της Ελβετίας να αυξάνονται από 99,1 τόνους τον Σεπτέμβριο σε 151,3 τόνους τον Οκτώβριο. Οι αποστολές στην Ινδία τριπλασιάστηκαν στους 49,4 τόνους ενόψει της εορταστικής ζήτησης.

Οι τιμές του αργού πετρελαίου εγκατέλειψαν τα κέρδη τους λόγω της κερδοσκοπίας ότι ο ΟΠΕΚ+ θα προβεί σε βαθύτερες περικοπές. Οι εξελίξεις στην πλευρά της προσφοράς ήταν μικτές. Ενώ η συναίνεση της αγοράς υποδηλώνει ότι η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία θα επεκτείνουν τις εθελοντικές περικοπές έως το 2024, τυχόν περαιτέρω περικοπές από άλλα μέλη θα κρατήσουν το κλειδί για τις μελλοντικές τιμές. Ορισμένα από τα μέλη, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, πρόκειται να ενισχύσουν την παραγωγή τους κατά 135 χιλ. βαρ/ημέρα στα 3,075 εκατ. βαρ/ημέρα το 2024. Οι ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου μειώθηκαν στα 2,7 για την εβδομάδα που έληξε στις 19 Νοεμβρίου ενόψει της συνεδρίασης του ΟΠΕΚ+ στις 26 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση κατά  0,58 εκατ.βαρ/ημέρα και τις χαμηλότερες εξαγωγές τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου δήλωσε ότι η χώρα θα αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου της σε 3,6 εκατ. βαρ/ημέρα το 2024 και 4 εκατ. βαρ/ημέρα το 2025 από την τρέχουσα παραγωγή 3,1 εκατ. βαρ/ημέρα.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη υποχώρησαν λόγω των άφθονων αποθεμάτων. Η αποθήκευση φυσικού αερίου παρέμεινε σχεδόν πλήρης στο 99% έναντι του εποχιακού μέσου όρου 88%. Οι προβλέψεις για ψυχρότερο καιρό για το τέλος αυτού του μήνα απέτυχαν να υποστηρίξουν τις τιμές. Περαιτέρω, ο ανανεωμένος κίνδυνος εφοδιασμού λόγω της κατάσχεσης του ισραηλινού πλοίου από τους Χούτι έχει εξασθενίσει. Υπήρξαν και άλλα πτωτικά νέα καθώς η Ρωσία πρόκειται να αυξήσει την παραγωγή φυσικού αερίου μετά την κυκλοφορία του Artic LNG 2 με τρεις γραμμές παραγωγής με ετήσια δυναμικότητα 6,6 εκατομμυρίων τόνων η καθεμία. Οι τιμές του φυσικού αερίου στη Βόρεια Ασία σημείωσαν πτώση λόγω της χαμηλής ζήτησης. Τα υψηλότερα αποθέματα στην Κίνα και την Ιαπωνία διατήρησαν τις εισαγωγές υποτονικές, γεγονός που οδήγησε το ασφάλιστρο του ασιατικού αερίου σε σχέση με την Ευρώπη χαμηλότερα.