8-10 Ιουλίου: 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο – International Conference & Exhibition – Πάνω Από 100 Ομιλητές

8-10 Ιουλίου: 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο – International Conference & Exhibition – Πάνω Από 100 Ομιλητές
energia.gr
Σαβ, 3 Ιουλίου 2021 - 20:55
Ειδικό Αφιέρωμα: Ένας χρόνος μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Πραγματοποιείται από τις 8 έως και τις 10 Ιουλίου 2021 το 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο – International Conference & Exhibition, υπό την αιγίδα του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. 

Η εφετινή διοργάνωση έρχεται σε μία συγκυρία κατά την οποία η Κρήτη καθίσταται σταυροδρόμι Ενέργειας στη ΝΑ Μεσόγειο, μέσα από τον αναδυόμενο ρόλο της στις ενεργειακές διασυνδέσεις , αλλά και στις έρευνες υδρογονανθράκων, στις ΑΠΕ, τη ναυτιλία κοκ.

Φορείς, Ακαδημαϊκοί οργανισμοί, Εταιρείες και ευρύ κοινό, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν το Συνέδριο, την Έκθεση και τα Workshops, ενώ η διοργανώτρια Cretan Energy Conferences οργανώνει, για πρώτη φορά στο Συνέδριο αυτό, και τη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας της Ελλάδας (International Energy Exhibiton of Greece).

Τόπος διεξαγωγής: Creta Maris Beach Resort, Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε την αναλυτική ατζέντα του 5ου Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνεδρίου – International Conference & Exhibition εδώ

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη διοργάνωση, εγγραφείτε στο https://cretanenergyconferences.org/

Το Ινστιτούτο Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ) συμμετέχει ως Partner στο 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο – International Conference & Exhibition, ενώ το Energia.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης.