Παρασπονδίες

Παρασπονδίες
του Κώστα Κόλμερ
Παρ, 19 Ιουλίου 2019 - 16:22

Ο Ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) έδωσε  πλειοψηφική εντολή στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να καταργήσει το «κράτος της αριστερής» και να το καταστήσει αποδοτικότερο, επ’ ώφελεία ολοκλήρου του Ελληνικού λαού.

Έτσι, δεν έχουν νόημα οι χιλιάδες προσλήψεις νέων δημοσίων υπαλλήλων, όταν υπερεπαρκούν οι 850.000 «εργαζόμενοι», στον δημόσιο τομέα. Δεν χρειάζονται νέοι αστυνομικοί, αλλά δραστικός περιορισμός των 5.000 που απασχολούνται με την φύλαξη μη απειλουμένων πολιτικών προσώπων. Περιττεύουν κι’ άλλοι «νοσηλευτές», όταν πολλά νοσοκομεία του ΕΣΥ υπολειτουργούν και ανθεί η «αποκλειστική».

Ο Ψηφοφόρος δεν ψήφισε ΝΔ για να διατηρηθή ο αριστερός συρφετός που προσελήφθη επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην ΕΡΤ και ο οποίος καθημερινώς δηλητηριάζει με αριστερή συνθηματολογία τους ελαχίστους θεατές και ακροατές που της απέμειναν και στα τρία, φλύαρα ραδιοφωνικά «προγράμματα» των επαναλήψεων.

Ο ψηφοφόρος της ΝΔ δεν συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΗ κ.  Γ. Ανδριώτη ότι εξ αιτίας των ρύπων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από λιγνίτη και φυσικό αέριο (!), η αύξηση εκ νέου της τιμής του είναι αναπόφευκτη.

Θα ήταν για τον δόλιο ΣΥΡΙΖΑ, εάν δεν απεδοκιμάζετο υπό των καταναλωτών της πάλαι ποτέ ισχυράς ΔΕΗ ακόμη και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Ας κοιτάξει αλλού ο υπουργός Ενεργείας κ. Χατζηδάκης μήπως από το μισθολόγιο της ΔΕΗ μπορούν να υπάρξουν οικονομίες κλίμακος, διότι ο καταναλωτής δεν αντέχει άλλο.

Ο Ψηφοφόρος δεν ψήφισε ΝΔ για να έχει υπουργό «προστασίας του πολίτη», έναν παρωχημένο Πασοκάνθρωπο  αλλά θα ήθελε ένα δυναμικό και δοκιμασμένο στέλεχος της κυβερνήσεως που ν’ αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη στην πρωτεύουσα και την Θεσ/κη, να πάρει το ευαγγελικό φραγγέλιο εις  χείρας για να διώξει τους εμπόρους ναρκωτικών από την πρώην ΑΣΟΕ, να μετακομίσει την Αρχιτεκτονική από το Πολυτεχνείο και να καθαρίσει την αναρχική κόπρο του Αυγείου από τα Εξάρχεια.

Ο Ψηφοφόρος δεν ψήφισε τον Μαργαρίτη Σχοινά ως νέον Επίτροπο  της Ελλάδος στην Κομμισσιόν, αλλά θα επιθυμούσε κάποιον ελλόγιμο πατριώτη που να υποστηρίξει τα συμφέροντα της Ελλάδος κι’ όχι της Γερμανίας, στην Ευρωπαϊκή  Ένωση.

Ο Ψηφοφόρος της ΝΔ κατεψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για την μεγάλη εθνική αβαρία της αφωνίας των Πρεσπών και όχι για να έχει υπουργό Αθλητισμού κάποιον  που ετάχθη υπέρ αυτής και τον πήρε το «Ποτάμι».

Ο Ψηφοφόρος της ΝΔ έχει ανάγκη από σαφήνεια όσον αφορά στις πολιτικές απόψεις του νέου υπουργού Εθνικής Αμύνης και όχι ν’ αναζητεί τις ανασκευές ομιλίας του στο συνέδριο του «Οικόνομιστ», που και πρώιμες ήταν και συγκεχυμένες.

Ο Ψηφοφόρος της δεξιάς αναγνωρίζει το ευεργέτημα της απειρίας, ίσως και της εσφαλμένης εισηγήσεως αλλά αναμένει από τον νέον πρωθυπουργό αυτοσυγκράτηση από πεπατημένες πρακτικές του παρελθόντος. Διότι άλλως συντόμως θα έχει την τύχη εκείνης της κεντροδεξιάς κυβερνήσεως του 1991, που είχε μεν  το 48% (κι’ όχι 40%) του Ελληνικού λαού μαζί της αλλά το σπατάλησε σε παλαιοκομματισμούς.

Διαβάστε ακόμα