Αποκαλυπτική έρευνα για το τί πραγματικά καταναλώνει ο οδηγός που κινείται με αυτοκινήτα που καίνε ως καύσιμο, βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, ή αέριο κίνησης, για κάθε 15 χιλιάδες χιλιόμετρα που διανύει

Οδηγείς αυτοκίνητο που καίει βενζίνη ή diesel;

Στις μετρήσεις που ακολουθούν, μπορείς να δεις πόσο ξοδεύεις αν κινείσαι με βενζίνη, πετρέλαιο ή υγραεριοκίνηση για κάθε 15.000 χιλιόμετρα που διανύεις.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε αυτοκίνητα με ιπποδύναμη από 1.000 έως 2.000 κυβικά, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα.

Με εξοικονόμηση που αγγίζει το 48% στην κίνηση με υγραέριο, ασχέτως κατηγορίας αυτοκινήτου, η επιλογή καυσίμου είναι δική σου.

 

Και επειδή θέλεις να δεις πόσο θα εξοικονομείς και στα πιο μακρυνά οδικά ταξίδια σου, δες παρακάτω τις μετρήσεις για τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με υγραέριο!

* Τα αποτελέσματα των μετρήσεων βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες www.autodata.net και www.4troxoi.gr, σε συνδυασμό με μετρήσεις που διενήργησε η εταιρεία Autogas Tsopelogiannis σε οχήματα πελατών της.

(Πηγή: insider.gr)