Η παραγωγή πετρελαίου του Αυγούστου στη Νορβηγία σημείωσε μείωση κατά 41.000 βαρέλια ανά ημέρα σε σύγκριση με τον Ιούλιο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Νορβηγικής Διεύθυνσης Πετρελαίου (NPD) που δημοσιεύτηκαν σήμερα. Η παραγωγή πετρελαίου της Νορβηγίας για τον Αύγουστο ήταν περίπου 1,6% χαμηλότερη από τις προβλέψεις της NPD για το μήνα αυτό.

Η παραγωγή πετρελαίου του Αυγούστου στη Νορβηγία σημείωσε μείωση κατά 41.000 βαρέλια ανά ημέρα σε σύγκριση με τον Ιούλιο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Νορβηγικής Διεύθυνσης Πετρελαίου (NPD) που δημοσιεύτηκαν σήμερα.

Η παραγωγή πετρελαίου της Νορβηγίας για τον Αύγουστο ήταν περίπου 1,6% χαμηλότερη από τις προβλέψεις της NPD για το μήνα αυτό.

Η Διεύθυνση δήλωσε επίσης ότι η παραγωγή πετρελαίου ήταν περίπου 1,4% χαμηλότερη σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο.

Επιπλέον, οι συνολικές πωλήσεις φυσικού αερίου της χώρας για τον Αύγουστο παρουσίασαν μηνιαία μείωση 0,1 δισ. κυβικών μέτρων σε σύγκριση με τον Ιούλιο, φθάνοντας τα 10,4 δισ. κυβικά μέτρα.

Η ημερήσια παραγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου και συμπυκνωμάτων της σκανδιναβικής χώρας ήταν περίπου 1,9 δισεκατομμύρια βαρέλια για τον μήνα Αύγουστο.