Πεμ, 10 Νοεμβρίου 2011 - 01:11
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης, κατά την οποία όλος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας αναζητά τρόπους και διεξόδους για την αντιμετώπισή της, μία ομάδα πέντε Ελλήνων επιχειρηματιών - οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και κατά το παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει καινοτόμους επιχειρηματικές κινήσεις - βρήκε την απάντηση που αναζητούσε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής της χώρας, ανεκμετάλλευτο μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας κηπευτικών προϊόντων.