Οι προοπτικές συνεργασίας με το Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας διευρύνονται, τονίζει η κυπριακή κυβέρνηση και προσθέτει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας και με άλλα γειτονικά κράτη
Οι προοπτικές συνεργασίας με το Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας διευρύνονται, τονίζει η κυπριακή κυβέρνηση.

Τα παραπάνω δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τις συνομιλίες που είχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Κύπριος Προέδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών Άβιγκτορ Λίμπερμαν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι δεν αποκλείεται συνεργασία και με άλλα γειτονικά κράτη στον τομέα της ενέργειας. Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν στη συνάντηση Αναστασιάδη - Λίμπερμαν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι υπάρχει έντονη πολιτική βούληση και από τις δύο πλευρές για ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, της οικονομίας, του τουρισμού και της άμυνας.
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr