Βραβείο έλαβε η ΜΕΤΚΑ στο Forum Economique Francophone που διοργανώθηκε 22-24/10 από τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας με τη συνεργασία και του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το Βραβείο ονομάζεται "Prix de la Francophonie economique 2014" και η ΜΕΤΚΑ το έλαβε ως αναγνώριση της δυναμικής της πορείας, της εξωστρεφούς στρατηγικής, ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη δύσκολη περίοδο της κρίσης

Βραβείο έλαβε η ΜΕΤΚΑ στο Forum Economique Francophone που διοργανώθηκε 22-24/10 από τον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας με τη συνεργασία και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το Βραβείο ονομάζεται "Prix de la Francophonie economique 2014" και η ΜΕΤΚΑ το έλαβε ως αναγνώριση της δυναμικής της πορείας, της εξωστρεφούς στρατηγικής, ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Εξάλλου η ΜΕΤΚΑ ΜΕΤΚ -0,22% διατηρεί δυναμικές συνεργασίες με τον γαλλικό επιχειρηματικό κόσμο και με εταιρείες όπως οι Lafarge, Thales και Alstom.

H METKA συμπεριλαμβάνεται σήμερα στις 10 κορυφαίες εταιρείες κατασκευαστικών εταιρειών ενεργειακών έργων παγκοσμίως, με παρουσία στις αγορές της Ευρώπης, της Τουρκίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Το 2013 η εταιρεία ολοκλήρωσε με επιτυχία 6 μεγάλα έργα συνολικής ισχύος άνω των 2.500 MW, ενώ υπέγραψε συμβόλαια ανάληψης 4 νέων μεγάλων έργων σε διάφορες χώρες.