Ο δεύτερος στόχος της ίδιας προσπάθειας εντοπίζεται στην επίτευξη ενός καλύτερου ισοζυγίου μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης, δήλωσε ο Γιανγκ Σουντόνγκ, αξιωματούχος του υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής, περιγράφοντας το 2026 ως μια σημαντική περίοδο για την ενίσχυση της διοίκησης στον τομέα της παραγωγής των φωτοβολταϊκών.
Ο Γιανγκ περιέγραψε αρκετούς τομείς δράσης για την επόμενη χρονιά, περιλαμβάνοντας τη βελτίωση των μηχανισμών για την παρακολούθηση των τιμών, την ενίσχυση της εποπτείας για τη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, την προώθηση και ενίσχυση της καινοτομικής ανάπτυξης του αναφερόμενου τομέα.
Το Πεκίνο παροτρύνει επίσης, τις επιχειρήσεις του κλάδου για μεγαλύτερο αυτοέλεγχο των δραστηριοτήτων τους, αλλά και για την προώθηση βαθύτερης διεθνούς συνεργασίας.