Η αγορά δεν πείθεται με τη μείωση της παραγωγής του ΟΠΕΚ και τα αδύναμα οικονομικά στοιχεία στην Κίνα επηρέασαν το κλίμα γενικότερα. Αυτό παρουσιάστηκε από τα συνεχιζόμενα της προσφοράς σε μετάλλα και ενέργεια. Το αργό εκτινάχθηκε μετά τις αναφορές ότι η συμμαχία ΟΠΕΚ+ είχε συμφωνήσει (εδώ)σε νέα μείωση κατά 1 MB/ημέρα σε ήδη χαμηλότερα επίπεδα παραγωγής. Ωστόσο, οι τιμές δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν 

αυτά τα κέρδη εν μέσω έλλειψης σαφήνειας γύρω από τη νέα συμφωνία. Δεν υπήρχε ομαδικό ανακοινωθέν που να αναφέρει τις επιμέρους αλλαγές στις ποσοστώσεις. Κάθε χώρα τις δικές της μειώσεις. Η Σαουδική Αραβία δήλωσε ότι θα επεκτείνει την εθελοντική της περικοπή 1mb/d μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2024 . Ωστόσο, εάν η παραγωγή μειωθεί στο βαθμό που υπόσχονται, η αγορά αργού πετρελαίου θα πρέπει να παραμείνει σφιχτή.

Οι τιμές του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου ανέκαμψαν εν μέσω προειδοποιήσεων ότι η περιοχή χρειάζεται περισσότερο LNG. Η γερμανική περιοχή κοινής ωφελείας, Uniper, δήλωσε ότι έως ότου η αποκτήσει πολύ περισσότερο LNG, θα υπάρξει μια δύσκολη κατάσταση. Οι τιμές LNG της Βόρειας Ασίας απέτυχαν να ακολουθήσουν τις ευρωπαϊκές υψηλότερες τιμές, με την ασθενή ζήτηση να τους αγοραστές στο περιθώριο.

Οι ευρωπαϊκές τιμές δεν υποχώρησαν σε νέο χαμηλό 13 μηνών, καθώς τα επενδυτικά κεφάλαια χτίζουν μια καθαρή αρνητική θέση ρεκόρ. Αυτό επιδεινώθηκε από την παύση πολλών εκπομπών των μακροπρόθεσμων προγραμμάτων αντιστάθμισης κινδύνου. Οι γενικές μονάδες αυστραλιανής πίστωσης σημείωσαν άνοδο, αν και παρατηρήθηκε αδυναμία στις μονάδες Ανθρώπινης Αναγέννησης. Οι συναλλαγές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας χαρακτηρίστηκαν από χαμηλότερους συνολικούς όγκους και μικρότερα μεγέθη δεμάτων. Μια ενημέρωση από τη Ρυθμιστική Αρχή Καθαρής Ενέργειας έδειξε ότι η παροχή ACCU αυξήθηκε κατά 720.000 μονάδες στις 27 Νοεμβρίου, το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο που παρατηρήθηκε στους τελευταίους δύο μήνες.

Ο χαλκός αυξήθηκε καθώς οι διακοπές της προσφοράς αντιμετώπισαν την ασθενέστερη από την άλλη μέτρηση της δραστηριότητας του εργοστασίου του Νοεμβρίου στην Κίνα. Τα περισσότερα μετάλλα υποχώρησαν καθώς ο επίσημος PMI της Κίνας έφτασε στο 49,2, δείχνοντας συνεχή προβλήματα με την οικονομική ανάπτυξη. Η απόφαση της κυβέρνησης του Παναμά να κλείσει το ορυχείο Cobre της First Quantum επαναφέρει στο επίκεντρο ζητήματα από την πλευρά της προσφοράς που ταλαιπώρησαν τον κλάδο των δύο τελευταίων ετών.

Κέρδισε το σιδηρομετάλλευμα αφού ο δείκτης υπευθύνων αγορών της βιομηχανίας χάλυβα της Κίνας αυξήθηκε πάνω από τις προσδοκίες στο 48,2. Η ζήτηση για χάλυβα ήταν υποτονική στην Κίνα λόγω της αδυναμίας στην αγορά της, αλλά οι προσδοκίες για ανάκαμψη αυξήθηκαν μετά την ανακοίνωση μέτρων του Πεκίνου. Η έλλειψη αύξησης της προσφοράς κρατά σφιχτή την αγορά. Ο αγωγός του έργου σιδηρομεταλλεύματος έχει στερέψει καθώς οι προγραμματιστές αντιμετώπισαν την προοπτική χαμηλής ζήτησης από την Κίνα. Αυτό είναι πιθανό να κρατήσει σφιχτή την αγορά για το άμεσο μέλλον. Τα αποθέματα είναι χαμηλά και είναι πιθανή η ανανέωση των αποθεμάτων, γεγονός που θα πρέπει να παρέχει κάποια ισχυρή υποστήριξη στις τιμές.