"Οι Επιπτώσεις της Κρίσης του Coronavirus στις Ενεργειακές Αγορές της ΝΑ Ευρώπης" στο 10ο Webinar του ΙΕΝΕ

Οι Επιπτώσεις της Κρίσης του Coronavirus στις Ενεργειακές Αγορές της ΝΑ Ευρώπης στο 10ο Webinar του ΙΕΝΕ
energia.gr
Δευ, 22 Ιουνίου 2020 - 12:38

Μια ευρεία συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις που έφερε η πανδημία του Covid 19, στις ενεργειακές αγορές της ΝΑ Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του δέκατου Webinar του IENE που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου. 

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο του IENE είναι μέρος μιας σειράς συζητήσεων που διοργανώνει το Ινστιτούτο για να εξετάσει τον αντίκτυπο της πανδημίας στις αγορές πετρελαίου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τη συμμετοχή γνωστών εμπειρογνωμόνων, ακαδημαϊκών και στελεχών της βιομηχανίας.

Το δέκατο διαδικτυακό σεμινάριο του IENE με θέμα "Οι επιπτώσεις της κρίσης του Coronavirus στις ενεργειακές αγορές της ΝΑ Ευρώπης" έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 24 Ιουνίου (16:00 - 17:00 ώρα Αθήνας). Περισσότερα διαδικτυακά σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για αργότερα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο με ευρύτερη ημερήσια διάταξη  προκειμένου να εξεταστεί σε βάθος ένα πλήθος θεμάτων που εμπλέκονται στην ενεργειακή μετάβαση. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του 10ου ΙΕΝΕ Webinar, θα πραγματοποιηθεί μία εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των

  • Milan Zdravković, Εκτελεστικός Διευθυντής DSO, JP SRBIJAGAS, Σερβία
  • Marko Bislimoski, Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας (ΕΣΕ), Πρόεδρος του Ρυθμιστικού Συμβουλίου Ενεργειακής Κοινότητας (ECRB), Βόρεια Μακεδονία
  • Slavtcho Neykov, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ινστιτούτο Διαχείρισης Ενέργειας, Βουλγαρία

Η συζήτηση θα συντονιστεί από τον Κωστή Στάμπολη, Πρόεδρο & Εκτελεστικό Διευθυντή του ΙΕΝΕ

Τα ΕΛΠΕ, ο μεγαλύτερος ενεργειακός όμιλος της Ελλάδας που δραστηριοποιείται σε όλες τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και η Terna Energy SA, μια γνωστή πρωτοπόρος εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που δραστηριοποιείται σε τρεις ηπείρους, είναι οι επίσημοι χορηγοί αυτού του πρώτου γύρου διαδικτυακών σεμιναρίων του IENE.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ