ΣΙΔΜΑ-ΜΠΗΤΡΟΣ: Κοινή στάση φαίνεται να έχουν, πλέον, όλες οι εμπλεκόμενες, ως πιστώτριες, τράπεζες, έναντι της συζητούμενης απορρόφησης της Μπήτρος από την ΣΙΔΜA. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ενδεχόμενο συγχώνευσης συναίνεσε και τράπεζα που διαθέτει σημαντική έκθεση στη Μπήτρος

ΣΙΔΜΑ-ΜΠΗΤΡΟΣ: Κοινή στάση φαίνεται να έχουν, πλέον, όλες οι εμπλεκόμενες, ως πιστώτριες, τράπεζες, έναντι της συζητούμενης απορρόφησης της Μπήτρος από την ΣΙΔΜA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ενδεχόμενο συγχώνευσης συναίνεσε και τράπεζα που διαθέτει σημαντική έκθεση στη Μπήτρος.

Η συναίνεσή της ήταν αναγκαία, καθώς το σχέδιο προβλέπει γενναία ρύθμιση δανεισμού της Μπήτρος. 

Όπως έχει γράψει το Euro2day.gr κύκλοι της Μπήτρος επιβεβαίωναν στις αρχές Ιουλίου τις συζητήσεις, ενώ η ΣΙΔΜA από τη πλευρά της σημείωνε ότι το ζήτημα επαφίεται στη στάση, την οποία θα τηρήσουν οι πιστώτριες τράπεζες. 

ΤΙΤΑΝ: Οι επενδυτικές δαπάνες του oμίλου, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, ανήλθαν σε 72 εκατ. ευρώ και ήταν κατά 10,4 εκατ. ευρώ υψηλότερες από αυτές της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, δε αφορούν στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στις ΗΠΑ.

Οι νέες επενδύσεις, σε συνδυασμό με την αύξηση της ζήτησης στις ανατολικές πολιτείες, αναμένεται ότι θα οδηγήσουν σε περαιτέρω βελτίωση των αποτελεσμάτων της δραστηριότητας στις ΗΠΑ.