Σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από τα χειροκροτήματα των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Τιτάνα, ο επί 20 χρόνια πρόεδρος και με 50ετή παρουσία στην εταιρεία κ. Ανδρέας Κανελλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του

Σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από τα χειροκροτήματα των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Τιτάνα, ο επί 20 χρόνια πρόεδρος και με 50ετή παρουσία στην εταιρεία κ. Ανδρέας Κανελλόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο κ. Τάκης Αράπογλου.

Επίσης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τρεις ακόμα αλλαγές στο Δ.Σ. με την είσοδο της κας Ιωάννας Παπαδοπούλου, της κας Ηρούς Αθανασίου και του κ. Αλέξανδρου Μακρίδη.

Η Γ.Σ. ενέκρινε επίσης τη διανομή μερίσματος 0,30 ευρώ ανά μετοχή, με δικαιούχους τους μετόχους της 27ης Ιουνίου και καταβολή στις 4 Ιουλίου.

Μιλώντας στους μετόχους ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναφέρθηκε στη στρατηγική του ομίλου, σημειώνοντας ότι η επιλογή της διαφοροποίησης πέτυχε. παρά τις αντιξοότητες, να οδηγήσει σε κερδοφορία τον όμιλο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση μετόχου, τόνισε ότι η επενδυτική στρατηγική του Τιτάνα επικεντρώνεται σε αναδυόμενες αγορές της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής όπου υπάρχει πολύ καλή προοπτική οικονομικής και δημογραφικής ανάπτυξης και αστικοποίησης των πληθυσμών.

"Επιλέγουμε τις πιο υποσχόμενες περιοχές", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την Ελλάδα σημείωσε ότι η ζήτηση βρίσκεται στο -80% από την περίοδο 2007-2008 υπογραμμίζοντας ότι "εξακολουθούμε να δίνουμε τη μάχης μας να κρατήσουμε σε λειτουργία όλα τα εργοστάσια μας παρά τις δυσκολίες".

(από capital.gr)