Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι η αποκοπή του δικαιώματος στο προσωρινό μέρισμα για τη χρήση του 2015, ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή, θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 (δηλαδή πριν από την 18η Δεκεμβρίου 2015 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ΧΑ LARGE CAP, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται)

Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι η αποκοπή του δικαιώματος στο προσωρινό μέρισμα για τη χρήση του 2015, ύψους 0,15 ευρώ ανά μετοχή, θα γίνει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 (δηλαδή πριν από την 18η Δεκεμβρίου 2015 που σηματοδοτεί την ημερομηνία λήξης των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί της μετοχής της εταιρείας και επί του δείκτη FTSE/ΧΑ LARGE CAP, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται).

Το εν λόγω ποσό υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% επί των μερισμάτων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 6 του Νόμου 4110/2013 (ΦΕΚ Α' 17/23.01.2013).

Δικαιούχοι του προσωρινού μερίσματος χρήσης 2015είναι οι μέτοχοι της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2015 (record date).

Η πληρωμή του προσωρινού μερίσματος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr