ΔΕΗ: Εκλογή Δύο Νέων Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 7ης Δεκεμβρίου

ΔΕΗ: Εκλογή Δύο Νέων Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 7ης Δεκεμβρίου
energia.gr
Παρ, 20 Νοεμβρίου 2015 - 10:16
Την εκλογή δύο νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο, αναμένεται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων θεμάτων, η έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου
Την εκλογή δύο νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο, αναμένεται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων θεμάτων, η έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιχείρησης, η εκλογή των δύο νέων μελών από τα 11 συνολικά το ΔΣ θα γίνει, καθώς λήγει η θητεία των κ.κ. Παναγιώτη Αλεξάκη και Παύλου Θωμόγλου. 

Η θητεία των νέων μελών λήγει στις 17 Δεκεμβρίου. 

Επίσης, η γενική συνέλευση καλείται να εγκρίνει τη διάθεση συνολικού ποσού 11 εκατ. ευρώ για τα έτη 2015-2017 προς το Ελληνικό Δημόσιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, συμπεριλαμβανομένης και της σίτισης μαθητών σε σχολεία της χώρας. 

Το ποσό αυτό αποτελεί μέρος του τροφείου που χορηγείται στο προσωπικό της εταιρείας, σύμφωνα με την από 27 Φεβρουαρίου 2015 συλλογική σύμβαση εργασίας του προσωπικού της ΔΕΗ.
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr