Ως τις 14 Δεκεμβρίου η Διαβούλευση Επί των Σχεδίων Εκτάκτων Καταστάσεων στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά

Ως τις 14 Δεκεμβρίου η Διαβούλευση Επί των Σχεδίων Εκτάκτων Καταστάσεων στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά
energia.gr
Πεμ, 12 Νοεμβρίου 2015 - 18:37
Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 154 του Κώδικα Διαχείρισης Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών (Κώδικας ΜΔΝ), ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. υπέβαλε προς έγκριση στη ΡΑΕ Σχέδια Εκτάκτων Καταστάσεων στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά
Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 154 του Κώδικα Διαχείρισης Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών (Κώδικας ΜΔΝ), ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. υπέβαλε προς έγκριση στη ΡΑΕ Σχέδια Εκτάκτων Καταστάσεων στα Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά.

Δεδομένου ότι τα ως άνω σχέδια είναι τα πρώτα που υποβάλλονται για έγκριση στη ΡΑΕ βάσει των προβλέψεων του Κώδικα ΜΔΝ και λόγω της σημαντικότητάς τους για την ασφάλεια εφοδιασμού των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών η ΡΑΕ αποφάσισε να τα θέσει σε Δημόσια Διαβούλευση για χρονική διάρκεια ενός μηνός και συνεπώς προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους έως και τη Δευτέρα 14/12/2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected].

Η ΡΑΕ, μετά τη λήξη της Δημόσιας Διαβούλευσης, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται ρητά τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεών του.
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr