Η Intelen, σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρία παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Protergia ΑΕ υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα διαχείρισης ενέργειας για οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χρήστες, μέσω της νέας υπηρεσίας MyProtergia

Η Intelen, σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρία παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας Protergia ΑΕ υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα διαχείρισης ενέργειας για οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χρήστες, μέσω της νέας υπηρεσίας MyProtergia.

 

Το MyProtergia είναι η νέα «έξυπνη» ψηφιακή ενεργειακή πλατφόρμα βασισμένη στο προιόν DiG της Ι ntelen (http://intelen.com/us/solutions/dig.html) για τους πελάτες της Protergia, και αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον πιο αποτελεσματικό σύμβουλο για την ορθολογική κατανάλωση ενέργειας, την άμεση εξοικονόμηση χρημάτων και την παροχή υψηλού επιπέδου ψηφιακών υπηρεσιών ενημέρωσης, μάρκετινγκ και ευαισθητοποίησης προς τους καταναλωτές.

 

Το MyProtergia διαθέτει επεξηγηματικά γραφήματα για την παρακολούθηση και ανάλυση της ενεργειακής κατανάλωσης και του κόστους (διαχείριση λογαριασμών), εκπαιδεύει τους χρήστες με απλό και ανταποδοτικό τρόπο σε θέματα ενεργειακής αποδοτικότητας και αειφορίας μέσω παροχής πράσινων συμβουλών, ερωτηματολογίων ( surveys), ειδικών εφαρμογών και προσωποποιημένου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού.

 

Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω internet, web και mobile app ( Android & IoS)

 

H πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων και παροχής υπηρεσιών Intelen DiG, αποτελεί ένα ισχυρό καινοτόμο εργαλείο για τις εταιρίες ενέργειας, καθώς μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών που δίνει στους τελικούς καταναλωτές, αναβαθμίζει την απλή σχέση καταναλωτή-παρόχου ενέργειας σε μία προσωποποιημένη σχέση εμπιστοσύνης.

 

Η νέα ενεργειακή εποχή απαιτεί τον μετασχηματισμό των εταιριών ενέργειας σε παρόχους προσωποποιημένων ψηφιακών υπηρεσιών, με οδηγό την έξυπνη διαχείριση δεδομένων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Intelen με την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της ενεργειακής πληροφορικής και με την πλατφόρμα DiG, βοηθάει και καθοδηγεί αυτόν τον τεχνολογικό μετασχηματισμό προς μία εποχή ψηφιακών δεδομένων και υπηρεσιών.