H εταιρία Marketmentoro από Κύπρο, η SCiCo και Greentechnologies από την Ελλάδα και το ερευνητικό κέντρο AITIIP από Ισπανία στα πλαίσια του έργου DELOS το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Leonardo da Vinci Μεταφορά Καινοτομίας ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για τη διαχείριση των μονάδων βιοαερίου

H εταιρία Marketmentoro από Κύπρο, η SCiCo και Greentechnologies από την Ελλάδα και το ερευνητικό κέντρο AITIIP από Ισπανία στα πλαίσια του έργου DELOS το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Leonardo da Vinci Μεταφορά Καινοτομίας ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης για τη διαχείριση των μονάδων βιοαερίου.

Το έργο DELOS ολοκληρώθηκε και παραδίδει στο κοινό μια εντελώς δωρεάν πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης η οποία απευθύνεται σε υποψήφιους και υφιστάμενους τεχνικούς μονάδων παραγωγής βιοαερίου.

Η πλατφόρμα στοχεύει στην ολοκληρωμένη κατάρτιση όσων εμπλέκονται ή θέλουν να εμπλακούν με την παραγωγή βιαερίου. Κάθε καταρτιζόμενος οφείλει να παρακολουθήσει όλες τις θεματικές ενότητες, να εξεταστεί επιτυχώς στις ειδικά σχεδιασμένες ασκήσεις και εφόσον επιτύχει δύναται να παραλάβει πιστοποιητικό κατάρτισης από την accredible!

Για να παρακολουθήσετε το δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης αρκεί να επισκεφθείτε τη σελίδα.