ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έως τις 21 Σεπτεμβρίου οι Προσφορές για την Ανανέωση των Ασφαλιστήριων Συμβολαίων

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Έως τις 21 Σεπτεμβρίου οι Προσφορές για την Ανανέωση των Ασφαλιστήριων Συμβολαίων
energia.gr
Τρι, 1 Σεπτεμβρίου 2015 - 09:21
Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες ασφαλιστικές εταιρείες να καταθέσουν προσφορά για την ανανέωση ασφάλισης σε 12 Μικρούς Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς και 18 Αιολικά Πάρκα, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες
Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες ασφαλιστικές εταιρείες να καταθέσουν προσφορά για την ανανέωση ασφάλισης σε 12 Μικρούς Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς και 18 Αιολικά Πάρκα, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες προσκαλεί ασφαλιστικές εταιρίες να υποβάλουν βέλτιστη οικονομική προσφορά για την ανανέωση ασφάλισης λόγω λήξης των σχετικών ασφαλιστηρίων των παρακάτω 12 ΜΥΗΣ (Μικροί Υδροηλεκτρικοί Σταθμοί) και 18 ΑΠ (Αιολικά Πάρκα) της ΔΕΗΑΝ στην Ελληνική επικράτεια: ΜΥΗΣ: Γλαύκος, Στράτος ΙΙ, Γκιώνα, Λούρος, Μακροχώρι, Βέρμιο, Αλμυρός, Αγ. Ιωάννης, Αγ. Βαρβάρα, Σμόκοβο, Οινούσα, Παπαδιά.

 

ΑΠ: Ξηρολίμνη Ι, ΙΙ & ΙΙΙ, Μονή Τοπλού, Άνδρος, Ψαρά, Σάμος (Πυθαγόρειο και Μαραθόκαμπος), Χίος (Μελανιός και Ποταμιά), Λήμνος (Βούναρος), Λέσβος (Σιγρί), Κάρπαθος (Αγ. Ιωάννης), Ακούμια, Καμάρες, Καταβιά, Αγ. Σώζων, Σκαλοχώρι. Οι καλύψεις αφορούν:

 

1. Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έναντι τρίτων μέχρι ανώτατο ασφαλιζόμενο ποσό 4,5 εκατομ. €, 300 χιλ. € για σωματικές βλάβες/άτομο, 1 εκατομ. για ομαδικό ατύχημα, 500 χιλ. € για υλικές ζημιές τρίτων από τυχόν ατυχήματα που θα προκληθούν από τη λειτουργία των σταθμών ΑΠΕ που διαχειρίζεται η ΔΕΗΑΝ.

 

2. Αστική εργοδοτική ευθύνη της ΔΕΗΑΝ (ανώτατο όριο ευθύνης 600 χιλ. €, 200 χιλ. €/άτομο, 400 χιλ. €/γεγονός) για το προσωπικό της ΔΕΗΑΝ και για το προσωπικό των εργολάβων της που εκτελούν στο χώρο των σταθμών εργασίες λειτουργίας, συντήρησης και επιτήρησης. Διάρκεια ασφάλισης 1 έτος.

 

Οι προσφορές παρακαλούμε να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email [email protected] μέχρι και την Δευτέρα 21 Σεπ 2015 και ώρα 16.00».
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr