Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, καθώς «ακόμη και η Γερμανία συμφωνεί», όπως δήλωσε κοινοτική πηγή στην φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική βουλή
Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να εγκρίνουν σήμερα το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, καθώς «ακόμη και η Γερμανία συμφωνεί», όπως δήλωσε κοινοτική πηγή στην φινλανδική εφημερίδα Helsingin Sanomat μετά την υπερψήφιση της συμφωνίας από την ελληνική βουλή.

«Οι χώρες της ευρωζώνης αποδέχονται το πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, ακόμη και η Γερμανία συμφωνεί», είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην εφημερίδα η ίδια πηγή, που δεν κατονομάζεται.

«Η συνάντηση δεν πρόκειται να είναι τρομακτικά δύσκολη. Το θέμα της Ελλάδας έχει συζητηθεί διεξοδικά και θα ήταν πολύ παράξενο αν το Eurogroup δεν ενέκρινε το πακέτο της βοήθειας», σημείωσε και προσέθεσε: «Η συναίνεση μεταξύ των χωρών μελών της ευρωζώνης αυξάνεται, αλλά και η Γερμανία δεν φαίνεται ότι θα αντιταχθεί».
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr