Στην Αθήνα θα βρεθεί τις ερχόμενες ημέρες ο καθηγητής Νικόλαος Οικονομίδης. Ειδικότερα, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στις 13.00 το ΚΕΠΕ, στη σειρά των διακεκριμένων διαλέξεων, Distinguished Lectures, φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Καθηγητή Οικονομικών στο Stern School of Business στο New York University, και Ιδρυτή και Εκτελεστικό Διευθυντή του NET Institute κ. Νικόλαο Οικονομίδη, σε διάλεξη με τίτλο: " Greek economic crisis and future prospects "

Στην Αθήνα θα βρεθεί τις ερχόμενες ημέρες ο καθηγητής Νικόλαος Οικονομίδης. Ειδικότερα, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στις 13.00 το ΚΕΠΕ, στη σειρά των διακεκριμένων διαλέξεων, Distinguished Lectures, φιλοξενεί τον διεθνούς φήμης Καθηγητή Οικονομικών στο Stern School of Business στο New York University, και Ιδρυτή και Εκτελεστικό Διευθυντή του NET Institute κ. Νικόλαο Οικονομίδη, σε διάλεξη με τίτλο: " Greek economic crisis and future prospects ".

Ο κ. Οικονομίδης είναι καλεσμένος του Δρ. Νικόλαου Γεωργικόπουλου, ερευνητή του ΚΕΠΕ και επισκέπτη Καθηγητή έρευνας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU – Stern School of Business) καθώς συνεργάζονται στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο θέμα της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας, θέμα στο οποίο και θα αναφερθεί και στη διάλεξή του την Πέμπτη.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΕ, Αμερικής 11, 5ος όροφος, στην αίθουσα 508.

Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr