Στην Βρετανία είναι κοινό μυστικό, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II, γοητεύεται από τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και σήμερα είχε την ευκαιρία να αναρτήσει το πρώτο της μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter
Στην Βρετανία είναι κοινό μυστικό, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II, γοητεύεται από τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και σήμερα είχε την ευκαιρία να αναρτήσει το πρώτο της μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. 

Η Ελισάβετ Β' έστειλε το πρώτο της Tweet με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός νέου εκθεσιακού χώρου του μουσείου Επιστημών του Λονδίνου, 38 χρόνια από τότε, που γνωρίζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είχε αποστείλει το πρώτο της mail.

«Νιώθω χαρά που εγκαινιάζω την έκθεση σχετικά με την "Εποχή της Πληροφορικής" σήμερα στο @Science Museum (Μουσείο Επιστημών) και ελπίζω ότι το κοινό θα απολαύσει το να την επισκεφθεί» έγραψε η βασίλισσα από μία ταμπλέτα που είχε τοποθετεί σε ένα γραφείο ενώ υπέγραψε την ανάρτησή της "Elisabeth R" (Βασίλισσα Ελισάβετ).

Σύμφωνα ωστόσο με το βρετανικό Τύπο το μήνυμα αυτό είχε γραφεί την προηγούμενη ημέρα και η βασίλισσα δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να αγγίξει στην οθόνη την ένδειξη «αποστολή», πάντως έχοντας πριν και παρά το αυστηρό πρωτόκολλο βγάλει τα γάντια της.

Μίση μόλις ώρα μετά τη δημοσίευσή του το μήνυμα αυτό προωθήθηκε 3.000 και πλέον φορές και πολλοί χρήστες κάνοντας retweet ή σχολιάζοντας «καλωσόρισαν» τη βασίλισσα στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.