Δυναμική είσοδο στην εγχώρια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας πραγματοποιεί η αυστριακή επιχείρηση κοινής ωφελείας Verbund, μέσω μιας επικοινωνιακής εκστρατείας, η οποία πραγματοποιείται εδώ και μερικούς μήνες. Στα πλαίσια της επικοινωνίας αυτής, η διοίκηση της εταιρείας επιχειρεί να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την ταυτότητα και τις υπηρεσίες του ομίλου

Δυναμική είσοδο στην εγχώρια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας πραγματοποιεί η αυστριακή επιχείρηση κοινής ωφελείας Verbund, μέσω μιας επικοινωνιακής εκστρατείας, η οποία πραγματοποιείται εδώ και μερικούς μήνες. Στα πλαίσια της επικοινωνίας αυτής, η διοίκηση της εταιρείας επιχειρεί να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την ταυτότητα και τις υπηρεσίες ενός ομίλου, ο οποίος δηλώνει υπέρμαχος της πράσινης ανάπτυξης. Αυτό άλλωστε υποστηρίζει και ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος από κοινού με τον Αυστριακό Thomas Bächle διοικούν την «ελληνική» Verbund.

Ο κ. Φλώρος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1979 και έλαβε πτυχίο Μηχανολογίας και Διαχείρισης Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Ενέργεια και την Περιβαλλοντική Τεχνολογία από το ίδιο ίδρυμα και μεταπτυχιακό στην Ενέργεια από το Πανεπιστήμιο Heriot Watt της Βρετανίας.

Όσον αφορά την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αυτή ξεκινά το 2001, όταν και έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ENERGA. Στη συνέχεια ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στη Verbund Austrian Power Trading ENERGA Hellas το 2006, θέση την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Τέλος, από το 2007 και μετά τελεί αντιπρόεδρος της ENERGA Α.Ε.