Εγκρίθηκε η συμμετοχή της ρουμανικής ενεργειακής εταιρίας Transgaz στη συγκρότηση της τουρκικής ενεργειακής κοινοπραξίας «Nabucco National Company of Turkey». Το ποσοστό της ρουμανικής εταιρίας στη συγκρότηση της τουρκικής κοινοπραξίας είναι μικρότερο του 1%.
Εγκρίθηκε η συμμετοχή της ρουμανικής ενεργειακής εταιρίας Transgaz στη συγκρότηση της τουρκικής ενεργειακής κοινοπραξίας «Nabucco National Company of Turkey».

Το ποσοστό της ρουμανικής εταιρίας στη συγκρότηση της τουρκικής κοινοπραξίας είναι μικρότερο του 1%.

Η συμμετοχή της ρουμανικής εταιρίας ήταν αναγκαία προκειμένου να καλυφθούν προϋποθέσεις της τουρκικής επενδυτικής νομοθεσίας, σύμφωνα με το διευθυντή της Transgaz Ίοαν Ρούσου.

Ο αγωγός θα μεταφέρει φυσικό αέριο, τόσο από την Κασπία όσο και από τη Μέση Ανατολή, προς τις βαλκανικές και ευρωπαϊκές αγορές.
Ακολουθήστε το energia.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του energia.gr