28 & 29 Ιανουαρίου 2023: Υλοποιήθηκε με Μεγάλη Επιτυχία το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της Revoil

28 & 29 Ιανουαρίου 2023: Υλοποιήθηκε με Μεγάλη Επιτυχία το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της Revoil
energia.gr
Σαβ, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 11:30
Ειδικό Αφιέρωμα: Ένας χρόνος μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Ιανουαρίου 2023 υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Ετήσιο Εμπορικό Συνέδριο της REVOIL με την ενεργό συμμέτοχη όλων των εργαζομένων στον χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon στον Άλιμο Αττικής

Τους συμμετέχοντες υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας, κος Ευάγγελος Ρούσσος, η ομιλία του οποίου όρισε την έναρξη του συνεδρίου. Ο κος Ευάγγελος Ρούσσος δίνοντας έμφαση στον σπουδαιότερο παράγοντα επιτυχίας για την REVOIL, που είναι οι άνθρωποί της, ευχαρίστησε τους εργαζομένους και τους κάλεσε να ανταποκριθούν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα απαιτητική χρονιά του 2023, έχοντας ως γνώμονα την ομαδικότητα και την εστίαση στο αποτέλεσμα.   

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνέδριου με εισηγητή τον εμπορικό Διευθυντή της Εταιρείας και  τη συμμέτοχή στελεχών από όλα τα τμήματα της εταιρίας παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

  •  Απολογισμός 2022
  •  Στρατηγικές κατευθύνσεις 2023
  •  Εμπορική Πολιτική, στόχοι και προγράμματα 2023

Το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε επίσης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας παρουσία του Προέδρου της κ. Ευάγγελου Ρούσσου.