Το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ-NEVER AGAIN» θα «τρέχει» την 1η Φεβρουαρίου στις στάσεις του ΟΑΣΘ, όπου υπάρχει εγκατεστημένο το σύστημα τηλεματικής, ενώ και τα λεωφορεία του Οργανισμού θα φέρουν στην μπροστινή τους πινακίδα το μήνυμα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», ώστε να το μεταφέρουν σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Μ’ αυτό τον τρόπο, ο ΟΑΣΘ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τη θλιβερή πρώτη επέτειο από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ο ΟΑΣΘ προχωρά σε αυτή τη συμβολική κίνηση, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις του Όνομα του Άλκη», «για να τονίσει και να προβάλλει αυτό που οι γονείς του Άλκη Καμπάνου είχαν σημειώσει σε δήλωσή τους ότι “ ο γιος τους θα πρέπει να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας”», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ.

Επιπλέον, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην πολύχρωμη, σιωπηλή πορεία με κεριά που προγραμματίζει το σωματείο για την 1η Φεβρουαρίου. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 18.00, από το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και θα καταλήξει στο Λευκό Πύργο. Το ραντεβού με τους συλλόγους και τους αθλητές είναι στις 19.00 στο Πάρκο Αθλητικής Φιλίας (απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο).

Στην πορεία, καλούνται να συμμετάσχουν πολίτες, φίλαθλοι, οπαδοί, καθώς και αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών, φορώντας εάν το επιθυμούν, τις μπλούζες - φόρμες των ομάδων τους.