Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τον Νίκον Ανδρουλάκη, είναι καιροσκόπος, απόκρυφος, συνομώτης, παραβάτης του συντάγματος, αμελής, κατάσκοπος, ευτελής και μη ανταποκρινόμενος «στην αγωνία κάθε πολίτη που μεγαλώνει τα παιδιά του σε περιβάλλον δικαιοσύνης και απολύτου σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

- Σιγά τ’ αβγά ως λέγει ο χύδην λαός.

Κατά τον Αλέξη Τσίπρα ο Κούλης έγινε αλαζόνας αμετανόητος ,ψεύτης, αναξιοπρεπής, δοσίλογος , παραβάτης του Συντάγματος και ποινικώς κολάσιμος για την παρακολούθηση του τηλεφώνου  πολιτικού αντιπάλου.

– Ως να ήταν η πρώτη φορά! Ποίος κατέστησε ευκολότερη την τηλεφωνική συνακρόαση από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Κατά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Κούλης κατέστη συγκεντρωτικός, θορυβοποιός, παντοδύναμος αλλ’ άκριτος, ανεξέλεγκτος, ανεύθυνος, υπονομευτής της δικαιοσύνης, ανίκανος να κυβερνήσει ανάλογα με τις προκλήσεις της χώρας.

– Την οποία χαντάκωσαν αμφότεροι οι δύο τελευταίοι με δύο ευρωμνημόνια που απεδέχθησαν το 2015 και 2016.

Ο συνήθης απολογητής του πρωθυπουργού Άδωνις Γεωργιάδης  τον έκρινε αντιφατικώς ως  «νόμιμο αλλά λάθος»!

-Σιγά ρε παιδιά, τέτοιο τέρας και κνώδαλο έχουμε επί τρία χρόνια πρωθυπουργό  της χώρας και δεν τον καταλάβαμε; Βεβαίως έχει κάνει λάθη αλλ’ υπάρχει «τι το ανθρώπινο χωρίς λάθη;» (Κ. Π. Καβάφης). Προσπαθεί το παιδί ν’ απαλλαγεί από το ασφυκτικό, οικογενειακό περιβάλλον και φιλοδοξεί ν’ ανακουφίσει κατά το δυνατόν τον χειμαζόμενο κόσμο, έστω και με λανθασμένο τρόπο (πληθωριστικές παροχές).

Κράτησε το όνομα τις χώρας υψηλά στο εξωτερικό με παρουσίες και συμμαχίες και δεν επεκύρωσε την συμφωνία των Πρεσπών.

Αντιστέκεται επιτυχώς μέχρις στιγμής στην αναθεωρητική Τουρκία, συνεπής απέναντι στο Πούτιν, αξιοπρεπώς στον αναξιόπιστο Έντι Ράμα και προσεκτικός στα αμετανόητα Σκόπια. Την  ανθελληνίδα αμαζόνα του Ευρωσοβιέτ των Βρυξελλών χειρίζεται προσεκτικώς και τους πτωχοδιαβόλους και εμπρηστές του Ερντογάν από Έβρου μέχρις γηροκομείου «Βαλουκλή» στην Πόλη κρατεί σε απόστασιν.

-Ποιοί είναι σήμερα οι κατήγοροι του Κυριάκου αντιστοίχως;

Το αδοκίμαστο «προϊόν του κομματικού σωλήνα» ως απεκλήθη ο επιλεγής αρχηγός του αμαρτωλού Πασόκ , ο παραδώσας το δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας στους Εαμοκομμιτατζήδες των Σκοπίων ερζάτς κομμουνιστής, ο Δυσάγγελος , υπογράψας τα επαίσχυντα Μνημόνια του παράτυπου Ευρωγκρούπ εις βάρος του Ελληνικού λαού που αποκήρυξε ακόμη και ο διαβόητος Σόιμπλε.

‘Ολοι αυτοί υστερούν καταφανώς του Κυριάκου, παρά τα λάθη και τις ανασφάλειες αυτού. Ουαί κι αλίμονον εάν ξαναπέσουμε στα χέρια των. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. Φτάνουν πια οι υπερβολικές επικρίσεις στο πρωθυπουργό της χώρας. Μας ακούνε οι ξένοι κι απορούν. Αιδώς Αργείοι!